Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 750 g de harina
- 5 g de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 7126 kJ / 1705 kcal
- Protein
- 52.64 g
- Sacharidy
- 358.7 g
- Tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 18.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de leche
2u. 20min
Pan de barra
29 godz.
Pan al vapor
1h 30min
Pan integral
3 Std.
Pan blanco
1 Std. 40 Min
Masa madre (levadura natural)
120h
Baguette
3h 45min
Pan con levadura química
30min
Baguette
10 Std. 40 Min
Bollitos de mantequilla
1 Std. 40 Min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 godz. 50 min
Pan rústico
2h