Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hidratación de cereales
- 30 g de harina de maíz, (polenta)
- 20 g de avena
- 10 g de salvado de trigo
- 60 g de agua mineral
Masa
- 100 g de harina integral
- 300 g de harina
- 40 g de azúcar morena
- 10 g de sal
-
30
g de levadura prensada fresca
nebo 10 g de levadura seca instantánea - 30 g de arroz integral cocido
- 30 g de miel
- 120 g de leche
- 180 g de agua mineral, a temperatura ambiente
Cobertura de semillas
- 1 cucharada de avena
- 1 cucharada de semillas de amapola
- 1 cucharada de semillas de girasol
- 1 cucharada de semillas de linaza
- 1 cucharada de ajonjolí
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 474 kJ / 113 kcal
- Protein
- 3.24 g
- Sacharidy
- 20.63 g
- Tuk
- 1.98 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de centeno con masa madre
2h 50min
Pan integral
3 Std.
Pan integral con muesli
4h
Hogaza de centeno
16 godz. 50 min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40min
Pan integral con linaza
29h
Pan de palomitas de maíz (sin gluten)
2 godz. 15 min
Pan integral de semillas
2h 50min
Espirales sin gluten
1h 30min
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2h 50min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Pan de maíz (Broa)
2 Std. 20 Min