
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de vino tinto
- 500 g de azúcar
- ½ cucharadita de pimienta negra en grano (volitelně)
- 1 palo de canela
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 790 kcal / 3305 kJ
- Protein
- 0.3 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 172 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 8.5 mg
Alternativní recepty
Tartar asiático de salmón
1hod. 15min
Rollitos de lechazo con reducción de Ribera del Duero (Castilla y León)
1hod. 20min
Toffee slice
3hod.
Pato relleno a la navarra
3hod. 15min
Quenelles con salsa de berros
2hod. 45min
Mantequilla de limón
10min
Crème brûlée
4hod. 30min
Filete Wellington
2hod. 10min
Carpaccio de pulpo
3hod. 10min
Delicias turcas (Lokum) - Turquía
4hod. 30min
New England clam chowder (Sopa de almejas de Nueva Inglaterra)
2hod.
Salsa holandesa
15min