Reducción de vino tinto

Reducción de vino tinto

4.4 14 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 40min.
300 g

Suroviny

  • 500 g de vino tinto
  • 500 g de azúcar
  • ½ cucharadita de pimienta negra en grano (volitelně)
  • 1 palo de canela

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 8.5 mg
Protein 0.3 g
Kalorie 3305 kJ / 790 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 172 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...