Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de vino tinto
- 500 g de azúcar
- ½ cucharadita de pimienta negra en grano (volitelně)
- 1 palo de canela
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 3305 kJ / 790 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Sacharidy
- 172 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 8.5 mg
Alternativní recepty
Ceviche de salmón
10min
Ceviche peruano
30 min
Cerdo marinado con fideos y salsa bbq en cocción lenta TM6
4h 25min
Filete a la pimienta
1 Std. 40 Min
Tulipas
50min
Choripanes con salsa pebre
2 Std.
Salsa de vainilla
15 min
Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)
30 min
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15 min
Crème brûlée
4h 30min
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50min
Mermelada de cebolla
1 Std. 45 Min