![Reducción de vino tinto Reducción de vino tinto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c2d7f211ceec1987bf84188008f62e5b/Derivates/14531d2c4fd6f90a908b21055f12be9e545bce7f.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de vino tinto
- 500 g de azúcar
- ½ cucharadita de pimienta negra en grano (volitelně)
- 1 palo de canela
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 3305 kJ / 790 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Sacharidy
- 172 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 8.5 mg
Alternativní recepty
Mantequilla de ajo y echalote
10min
Trufas de chocolate con curry y chile
1 Std. 20 Min
Tártara de Salmón
25 Min
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1 Std. 40 Min
Compota de cebolla roja
2 Std. 10 Min
Salsa de arándano
20 Min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2sa 30 dk
Carpaccio de pulpo
3u. 10min
Paté de salmón ahumado
1 Std. 10 Min
Cowboy con mantequilla compuesta y puré de papa rústico
50 Min
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15 Min
Helado de queso de cabra con sirope de cerveza
4 Std. 45 Min