Mango cheesecake

Mango cheesecake

4.3 43 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 5hod. 30min.
10 porzioni

Suroviny

  • 280 g di biscotti secchi
  • 30 g di zucchero di canna (volitelně)
  • 160 g di burro morbido a pezzi
  • 300 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 16 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
  • 500 g di formaggio fresco spalmabile
    500 g di ricotta, scolata dal siero
  • 100 g zucchero
  • 600 g di mango maturo, sbucciato e a fette

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 7.8 g
Kalorie 2163 kJ / 517 kcal
Tuk 33.4 g
Vláknina 1.7 g
Sacharidy 49.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...