Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g di biscotti secchi
- 30 g di zucchero di canna (volitelně)
- 160 g di burro morbido a pezzi
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 16 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
-
500
g di formaggio fresco spalmabile
nebo 500 g di ricotta, scolata dal siero - 100 g di zucchero
- 600 g di mango maturo, sbucciato e a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2163 kJ / 517 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 49.5 g
- Tuk
- 33.4 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna cotta al frutto della passione (per 2 persone) (senza glutine)
6 godz. 30 min
New York cheesecake
6 godz. 30 min
Mousse allo yogurt greco e lamponi
3 Std. 50 Min
Cheesecake cotta alle fragole
5h 10min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Tortino di cioccolato bianco con cuore morbido
2h
Tacos di gamberoni "al pastor"
35min
Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)
6 godz. 30 min
Shortbread
2h
Bisque
2h
Cheesecake al cocco
4 godz. 20 min
Cheesecake ai lamponi
3 Std. 20 Min