Mango cheesecake

Mango cheesecake

4.3 37 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 5hod. 30min
10 porzioni

Suroviny

  • di biscotti secchi
    280 g
  • di zucchero di canna (volitelně)
    30 g
  • di burro morbido a pezzi
    160 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    300 g
  • di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
    16 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    500 g
    500 g di ricotta, scolata dal siero
  • di zucchero
    100 g
  • di mango maturo, sbucciato e a fette
    600 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 517 kcal / 2163 kJ
Protein 7.8 g
Tuk 33.4 g
Sacharidy 49.5 g
Vláknina 1.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...