Mango cheesecake
TM31 TM5 TM6

Mango cheesecake

4.3 (34 hodnocení)

Suroviny

  • 280 g di biscotti secchi
  • 30 g di zucchero di canna (volitelně)
  • 160 g di burro morbido a pezzi
  • 300 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 16 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
  • 500 g di formaggio fresco spalmabile
    nebo 500 g di ricotta, scolata dal siero
  • 100 g di zucchero
  • 600 g di mango maturo, sbucciato e a fette

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2163 kJ / 517 kcal
Protein
7.8 g
Sacharidy
49.5 g
Tuk
33.4 g
Vláknina
1.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty