Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biscotto alla mandorla
- 130 g di zucchero
- 225 g di burro morbido a pezzi
- 1 uovo, grande (63-73 g)
- 1 cucchiaino di estratto di mandorla naturale (volitelně)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 pizzico di sale
- 400 g di farina tipo 00
- 46 mandorle a lamelle
Terminare la preparazione
-
200
g di gelatina di uva
nebo 200 g di confettura di fragole
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 393 kJ / 94 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Strüdel mummia alla zucca e cioccolato
2u.
Glassa di zucchero
10min
Tortina monoporzione cioccolato e fragole
50min
Cupcake ragnatela
1h 30 min
Torta bara al cioccolato
2h 20 min
Cioccolato plastico
12h
Cake pops natalizie
4h
Dita di strega
1h 15min
Meringhette fantasma
12sa 30 dk
Cream tart
4h
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50min
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4h 30min