Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa agrodolce
- 60 g di zucchero
- 40 g di aceto di riso
- 10 g di salsa di soia
- 20 g di ketchup
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 2 - 3 gocce di Tabasco, a piacere
Involtini primavera
- 250 g di cavolo, a pezzi
- 1 pezzettino di radice fresca di zenzero, pelata (2 cm)
- 20 g di sedano, a pezzi
- 150 g di cipollotti, a pezzi
- 50 g di peperone verde, a pezzi
- 150 g di carota, a pezzi
- 50 g di pancetta, a pezzi
- 50 g di olio di sesamo tostato
- 100 g di carne trita di maiale
- 100 g di gambero crudo sgusciato, tritato finemente
- 1 cucchiaio di salsa di soia
-
70
g di germogli di soia freschi
nebo 70 g di germogli di soia, in scatola - 12 fogli di pasta fillo per involtini primavera (circa 18-20 cm)
- acqua q.b. per sigillare
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa agrodolce cinese
15 Min
Ravioli 'Shao mai'
2 godz.
Sushi donuts
50 min.
Spring rolls vietnamiti (Cha gio)
1 godz. 30 min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2 godz.
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Shao mai di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min
Involtini primavera
1 Std. 15 Min
Gyoza
1h
Ravioli cinesi
1h
Baozi di maiale al vapore
2 godz. 10 min
Ravioli di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min