Zařízení & příslušenství
土豆炖牛肉
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 35min.
4 人份
Suroviny
-
油15 克
-
姜10 克
-
京葱 切段50 克
-
八角2 个
-
干辣椒 切段2 支
-
牛腩 切大块(5厘米),汆水沥干500 克
-
水500 克
-
生抽50 克
-
老抽10 克
-
土豆 去皮,切大块(5厘米)300 克
-
新鲜香菜 取叶子,装饰用2 支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
33.1 g
Kalorie
1275 kJ /
304 kcal
Tuk
10.2 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
20.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
冬日暖食
10 recepty/-ů
Čína
Čína
北食荟萃
63 recepty/-ů
Čína
Čína
聚会
38 recepty/-ů
Čína
Čína