土豆炖牛肉

3.9 66 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 35min.
4 人份

Suroviny

  • 15 克
  • 10 克
  • 京葱 切段
    50 克
  • 八角
    2 个
  • 干辣椒 切段
    2 支
  • 牛腩 切大块(5厘米),汆水沥干
    500 克
  • 500 克
  • 生抽
    50 克
  • 老抽
    10 克
  • 土豆 去皮,切大块(5厘米)
    300 克
  • 新鲜香菜 取叶子,装饰用
    2 支

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 33.1 g
Kalorie 1275 kJ / 304 kcal
Tuk 10.2 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 20.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...