番茄炖牛腩

番茄炖牛腩

4.1 82 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
6 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 京葱 切段
    50 克
  • 干辣椒 切段
    2 支
  • 番茄酱 如:梅林牌
    150 克
  • 番茄 切块
    600 克
  • 牛腩块 热水汆烫,3x3厘米
    700 克
  • 干红葡萄酒
    50 克
  • 桂皮
    1 块
  • 八角
    2 个
  • 2 茶匙
  • 新鲜香菜 取叶子,装饰用
    2 支

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1270.2 mg
Protein 17.6 g
Kalorie 833.4 kJ / 199.2 kcal
Tuk 6.8 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 17.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...