Zařízení & příslušenství
番茄炖牛腩
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
6 人份
Suroviny
-
油10 克
-
姜 切片10 克
-
京葱 切段50 克
-
干辣椒 切段2 支
-
番茄酱 如:梅林牌150 克
-
番茄 切块600 克
-
牛腩块 热水汆烫,3x3厘米700 克
-
干红葡萄酒50 克
-
桂皮1 块
-
八角2 个
-
盐2 茶匙
-
新鲜香菜 取叶子,装饰用2 支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1270.2 mg
Protein
17.6 g
Kalorie
833.4 kJ /
199.2 kcal
Tuk
6.8 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
17.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
灵感每一刻
167 recepty/-ů
Čína
Čína
饗食弄堂
66 recepty/-ů
Čína
Čína