Maso & spol.

11 recept

Dopřejte si neuvěřitelnou hloubku chuti hovězího, vepřového, krůtího či kuřecího masa nebo mořských plodů jejich orestováním pomocí programu Vysoká teplota. Poté takto upravené kousky nebo proužky přidejte do svých oblíbených pokrmů.

Restované kostky kuřecího masa

Restované kostky kuřecího masa

15min

Restované kuřecí proužky se slaninou

Restované kuřecí proužky se slaninou

15min

Restované proužky kuřecího masa

Restované proužky kuřecího masa

15min

Dohněda orestované kostky vepřového masa

Dohněda orestované kostky vepřového masa

15min

Dohněda orestované proužky hovězího masa

Dohněda orestované proužky hovězího masa

15min

Restované proužky krůtího masa

Restované proužky krůtího masa

15min

Restované kostky krůtího masa

Restované kostky krůtího masa

15min

Dohněda orestované kostky hovězího masa (well done)

Dohněda orestované kostky hovězího masa (well done)

10min

Restované krevety

Restované krevety

15min

Dohněda orestované kostky hovězího masa (medium)

Dohněda orestované kostky hovězího masa (medium)

15min

Dohněda orestované proužky vepřového masa

Dohněda orestované proužky vepřového masa

15min