Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
gramů oleje
nebo 20 gramů olivového oleje -
1
stroužek česneku
nebo 20 gramů cibule, žluté, na klínky - 250 gramů syrových krevet, středních, loupaných, vymačkaných a osušených papírovou utěrkou
- Nutriční hodnoty
- na 270 gramů
- Kalorie
- 1776 kJ / 424 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 367 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Restované kuřecí proužky se slaninou
15min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20min
Restované proužky krůtího masa
15min
Restované hříbky s česnekem
20min
Marinované krevety
1h 10min
Restované houby (300 gramů)
25min
Lehce orestované zelené fazolky
25min
Restovaná cibule (200 gramů)
20min
Restované kostky krůtího masa
15min
Restované proužky kuřecího masa
15min
Restované kostky kuřecího masa
15min
Restovaná zeleninová směs
30min