
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
gramů oleje
nebo 20 gramů olivového oleje -
1
stroužek česneku
nebo 20 gramů cibule, žluté na klínky - 250 gramů syrových krevet, středních, loupaných vymačkaných a osušených papírovou utěrkou
- Nutriční hodnoty
- na 270 gramů
- Kalorie
- 424 kcal / 1776 kJ
- Protein
- 47 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 367 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1hod. 20min
Restovaná zeleninová směs
30min
Restovaná červená paprika s cibulí
25min
Restovaná cuketa (200 gramů)
20min
Restované kuřecí proužky se slaninou
15min
Restované proužky kuřecího masa
15min
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15min
Penne se slávkami
1hod. 5min
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1hod. 5min
Marinované krevety
1hod. 10min
Restované hříbky s česnekem
20min
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30min