Zařízení & příslušenství
Restované krevety
Příprava 5min.
Celkový 15min.
270 gramů
Suroviny
-
20 gramů olivového oleje20 gramů oleje
-
20 gramů cibule, žluté, na klínky1 stroužek česneku
-
250 gramů syrových krevet, středních, loupaných vymačkaných a osušených papírovou utěrkou
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 270 gramů
Sodík
367 mg
Protein
47 g
Kalorie
1776 kJ /
424 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maso & spol.
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1hod. 20min.
Restovaná zeleninová směs
30min.
Restované kuřecí proužky se slaninou
15min.
Restované proužky kuřecího masa
15min.
Restované kostky kuřecího masa
15min.
Restované proužky krůtího masa
15min.
Restované kostky krůtího masa
15min.
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15min.
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min.
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min.
Restované hříbky s česnekem
20min.
Marinované krevety
1hod. 10min.