Restování zeleniny a hub

13 recept

Teprve restování propůjčí vaší zelenině a houbám tu pravou chuť a barvu. Použijte ji podle našich receptů, jako přílohu k masu, do salátu nebo jako základ na polévku či do omáčky. Zelenina bude skvělá na doplnění odpolední svačinky.

Restovaný lilek (200 gramů)

Restovaný lilek (200 gramů)

30min

Restovaný lilek (400 gramů)

Restovaný lilek (400 gramů)

35min

Restované mrkvové tyčinky (200 gramů)

Restované mrkvové tyčinky (200 gramů)

15min

Restované mrkvové tyčinky (400 gramů)

Restované mrkvové tyčinky (400 gramů)

20min

Restovaná paprika (200 gramů)

Restovaná paprika (200 gramů)

20min

Restovaná paprika (400 gramů)

Restovaná paprika (400 gramů)

25min

Restovaná cuketa (200 gramů)

Restovaná cuketa (200 gramů)

20min

Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso

Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso

25min

Restovaná červená paprika s cibulí

Restovaná červená paprika s cibulí

25min

Restovaná cibule s chilli

Restovaná cibule s chilli

20min

Lehce orestované zelené fazolky

Lehce orestované zelené fazolky

25min

Restované houby (300 gramů)

Restované houby (300 gramů)

25min

Restovaná zeleninová směs

Restovaná zeleninová směs

30min