Zařízení & příslušenství
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
Příprava 10min.
Celkový 25min.
430 gramů
Suroviny
-
20 gramů olivového oleje20 gramů oleje
-
170 gramů červené cibule, na klínky170 gramů cibule, žluté na klínky
-
130 - 150 gramů mrkve na plátky (1-2 cm)
-
70 - 90 gramů řapíkatého celeru na plátky (0,5 - 1 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 430 gramů
Sodík
171 mg
Protein
4 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
9.6 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Restování zeleniny a hub
13 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Restovaná zeleninová směs
30min.
Restované houby (300 gramů)
25min.
Restovaná paprika (400 gramů)
25min.
Restovaná cibule s chilli
20min.
Restovaná červená paprika s cibulí
25min.
Restované mrkvové tyčinky (400 gramů)
20min.
Restované kuřecí proužky se slaninou
15min.
Restované proužky kuřecího masa
15min.
Restované proužky krůtího masa
15min.
Restovaná cibule a česnek
20min.
Restovaná cibule (300 gramů)
20min.
Restovaná cibule (200 gramů)
20min.