Zařízení & příslušenství
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
Příprava 10min.
Celkový 25min.
430 gramů
Suroviny
-
20 gramů olivového oleje20 gramů oleje
-
170 gramů červené cibule, na klínky170 gramů cibule, žluté na klínky
-
130 - 150 gramů mrkve na plátky (1-2 cm)
-
70 - 90 gramů řapíkatého celeru na plátky (0,5 - 1 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 430 gramů
Sodík
171 mg
Protein
4 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
9.6 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
16 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Restování zeleniny a hub
13 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Restovaná zeleninová směs
30min
Restované houby (300 gramů)
25min
Restovaná cibule s chilli
20min
Restovaná červená paprika s cibulí
25min
Restované kuřecí proužky se slaninou
15min
Restované proužky kuřecího masa
15min
Restované proužky krůtího masa
15min
Dohněda orestované proužky vepřového masa
15min
Restovaný pórek (200 gramů)
20min
Restovaná cibule a česnek
20min
Restovaná cibule (300 gramů)
20min
Restovaná cibule (200 gramů)
20min