
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů vody
- 300 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých na kousky (5 cm)
-
20
gramů oleje
nebo 20 gramů olivového oleje
- Nutriční hodnoty
- na 320 gramů
- Kalorie
- 291 kcal / 1213 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 6 mg
Alternativní recepty
Vařené brambory
30min
Restovaná zeleninová směs
30min
Restovaná červená paprika s cibulí
25min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min
Restovaná cuketa (200 gramů)
20min
Rýže, vařená
25min
Restované proužky krůtího masa
15min
Restovaná cibule (200 gramů)
20min
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35min
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1hod.
Čirý vývar z hovězího masa
3hod. 45min
Volská oka v páře
15min