Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů vody
- 300 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých, na kousky (5 cm)
-
20
gramů oleje
nebo 20 gramů olivového oleje
- Nutriční hodnoty
- na 320 gramů
- Kalorie
- 1213 kJ / 291 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 6 mg
Alternativní recepty
Restované proužky krůtího masa
15 min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 Min
Restovaný pórek (200 gramů)
20 min
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35 min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25 Min
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10 min
Restovaná cuketa (200 gramů)
20 min
Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1h 30min
Restované mrkvové tyčinky (200 gramů)
15 min
Restované houby (300 gramů)
25 Min
Restovaná zeleninová směs
30 min
Bramborová kaše s medvědím česnekem a hořčičným máslem
50 Min