Jedno kuře v pěti receptech

Kuřecí maso patří k nejoblíbenějším ingrediencím v našich kuchyních. Naučte se proto neplýtvat a využijte celé kuře. V naší kolekci najdete recepty na zpracování jednotlivých částí kuřete a ze zbylého skeletu si připravte kvalitní, dlouho tažený vývar.

Kuřecí prsa v bylinkovo-citrónové omáčce s rýží

Kuřecí prsa v bylinkovo-citrónové omáčce s rýží

45min

Kuřecí paličky v medovo-hořčičné marinádě s bramborovou kaší s pórkem

Kuřecí paličky v medovo-hořčičné marinádě s bramborovou kaší s pórkem

1hod.

Kuřecí křidélka s ciderovou omáčkou a zeleninou

Kuřecí křidélka s ciderovou omáčkou a zeleninou

45min

Kuřecí stehenní řízky s brokolicí, žampióny a těstovinami

Kuřecí stehenní řízky s brokolicí, žampióny a těstovinami

35min

Pikantní kuřecí kebab s bramborovými spirálkami a salátem

Pikantní kuřecí kebab s bramborovými spirálkami a salátem

45min