Pikantní kuřecí kebab s bramborovými spirálkami a salátem

4.0 1 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
2 porce

Suroviny

  • 50 gramů pražených arašídů, solených
  • 4 - 5 snítek čerstvé petržele
  • 30 gramů červené cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 150 gramů kuřecího masa na kousky (3 cm), částečně zmrazené nebo zbytky z kuřecího skeletu
  • 1 vejce
  • 50 gramů čerstvého sýra
  • ½ čajové lžičky chilli vloček
  • 1 polévková lžíce sójové omáčky
  • 25 gramů panko strouhanky
  • 50 gramů čedaru 4 plátky (5 cm x 1 cm)
  • 4 plátky anglické slaniny
  • 400 gramů moučných brambor střední velikosti, s odříznutými konci (pokud jsou velké, ořízněte je do takového tvaru, aby se vešly do otvoru ve víku)
  • voda na zalití brambor
  • olej na smažení
  • 200 gramů ledového salátu natrhaného
  • 8 cherry rajčat napůl
  • 10 gramů octa
  • 10 gramů olivového oleje

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 1203.9 mg
Protein 45.9 g
Kalorie 4365.8 kJ / 1043.5 kcal
Tuk 71.2 g
Vláknina 9.7 g
Nasycený tuk 23.4 g
Sacharidy 58.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...