Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Wasser
- ¾ Würfel frische Hefe (30 g)
- 1 TL Zucker
- 150 g Kartoffeln, gekocht, abgekühlt, in Stücken
- 500 g Mehl
- 1 TL Salz
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 20 Cherry-Tomaten, halbiert
- 2 EL Oregano, getrocknet
- ½ - 1 TL grobes Salz, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1715 kJ / 410 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 5.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaten-Focaccia
2h 10 min
Pinsa mit Mozzarella und Oliven
52hod.
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Focaccine
2h
Focaccia mit Tomaten
40 min
Focaccia Tonnata
1h 30min
Focaccia mit Thymian
1 godz. 55 min
Knusprige Focaccia
2h 10 min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2h
Focaccia auf apulische Art
1h 40min
Pesto-Ähre
40 min