Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Boden
- Butter zum Einfetten
- 200 g Mandeln
- 30 g Buchweizen
- 250 g Möhren, in Stücken
- 3 Eier
- 150 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 ½ TL Backpulver
- 70 g Maismehl
Schokoladen-Sahne-Creme
- 6 Blätter Gelatine, weiß
- 500 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 150 g weiße Schokolade, in Stücken
- 80 g Wasser
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Dosen Mango (Abtropfgew. à 250 g), abgetropft, Saft aufgefangen
Fruchtspiegel und Fertigstellung
- 2 Pck. Tortenguss, weiß
- 40 g Zitronensaft
- 50 g Zucker
- 2 EL Mandellikör (z.B. Amaretto)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1036 kJ / 247 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Orangen-Möhren-Torte
2h
Tropische Orangentorte
2h 40min
Biskuit
1 godz. 30 min
Holunder-Joghurtcreme-Torte
7h 15min
Orangen-Schokoladen-Torte
3h 40min
Rhabarber-Vanille-Torte
4 godz. 40 min
Herbsttorte mit Orangencreme (glutenfrei)
4h 10min
Erdbeer-Pfirsich-Torte
5h
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3h
Etagentorte
7ωρ.
Quark-Sahne-Blaubeer-Torte
6 Std. 30 Min
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10óra