Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di scalogno a metà
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 70 g di burro a pezzi
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di liquore all'arancia
- 80 g di succo di mandarino, spremuto fresco
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 mandarini, preferibilmente biologici, gli spicchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2213 kJ / 529 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bignè al formaggio
1h 5min
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5min
Caserecce allo sgombro e limone
30min
Pane rustico
2h
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Caldo freddo di risotto al baccalà
1h 20min
Risotto alla zucca e Roquefort
45 min
Risotto con scarola, patate e crescenza
40min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35 min
Risotto con zucca e Taleggio
45 min
Risotto con salmone agli agrumi
50min
Risotto alla melagrana e coppa
35 min