Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie

Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie

4.3 9 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 5min.
6 porzioni

Suroviny

Pasta
  • 2 mazzetti di basilico fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 270 g farina
  • 3 uova
  • 2 bustine di zafferano in polvere
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
Ripieno
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio mondato
  • 300 g di seppie bianche a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 40 g di pane raffermo ammollato in 80 g di latte e ben strizzato
  • sale (volitelně)
  • pepe macinato fresco (volitelně)
  • 10 g di prezzemolo fresco tritato
Condimento
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 250 g di zucchine chiare (tipo genovese) a listarelle
  • 1 pizzico di sale

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 16 g
Kalorie 1491 kJ / 356 kcal
Tuk 14 g
Sacharidy 44.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...