Kompatibilní verze
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 2 mazzetti di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 270 g di farina
- 3 uova
- 2 bustine di zafferano in polvere
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio mondato
- 300 g di seppie bianche a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 40 g di pane raffermo ammollato in 80 g di latte e ben strizzato
- sale (volitelně)
- pepe macinato fresco (volitelně)
- 10 g di prezzemolo fresco tritato
Condimento
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di zucchine chiare (tipo genovese) a listarelle
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 44.3 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli di patate e gamberi
1h 20 min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1h 30 min
Pasta all'uovo
1h
Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà
1 Std. 10 Min
Riso Venere con capesante
45 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20 min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20 min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1 godz. 45 min
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50 min
Ravioli al radicchio
1 Std. 10 Min
Risotto ai carciofi e bottarga
40 Min
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30 min