
Kompatibilní verze
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 2 mazzetti di basilico fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 270 g di farina
- 3 uova
- 2 bustine di zafferano in polvere
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio mondato
- 300 g di seppie bianche a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 40 g di pane raffermo ammollato in 80 g di latte e ben strizzato
- sale (volitelně)
- pepe macinato fresco (volitelně)
- 10 g di prezzemolo fresco tritato
Condimento
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di zucchine chiare (tipo genovese) a listarelle
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 356 kcal / 1491 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 44.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1hod. 40min
Pasta all'uovo
1hod.
Ravioli di patate e gamberi
1hod. 20min
Ravioli ai carciofi
1hod. 30min
Maccheroni alla chitarra
50min
Filetto in crosta di patate
2hod. 15min
Ravioli 'Shao mai'
2hod.
Ravioloni neri ripieni di branzino
1hod. 45min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2hod. 20min
Cannelloni di grano saraceno e zucca
1hod. 15min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1hod. 30min
Ravioloni verdi di mare
1hod. 5min