
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di cipolla in quarti
- 50 g di porro senza la parte verde, a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di olio di oliva
- 4 spicchi di aglio
- 400 g di pomodoro in scatola
- 2 ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 1 foglia di alloro fresca
- 1 - 2 cucchiaini di salsa harissa
- 1000 g di acqua (di cui 600 g bollenti)
- 400 g di ceci lessi in scatola sgocciolati
- 100 g di rapa a dadini (1 cm)
- 600 g di bocconcini di carne di agnello lasciati marinare per 1 notte (vedere consigli)
- 300 g di cous cous
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 150 g di uvetta sultanina
- 200 g di carote a rondelle (2 mm)
- 200 g di zucchine a rondelle (2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 556 kcal / 2324 kJ
- Protein
- 29.9 g
- Tuk
- 23.3 g
- Sacharidy
- 56.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Francesinha
1hod.
Agnello al vapore con verdurine
1hod. 40min
Smoothie Bowl kiwi e bacche di goji
15min
Carne di manzo speziata (Boboti)
1hod. 15min
Kouign-amann
Žádné hodnocení
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1hod. 30min
Cous cous piccante alla menta con frutta e verdura
40min
Melanzane ripiene all'orientale
1hod. 20min
Riso pilaf con vitello
1hod. 50min
Acquacotta
50min
Pollo alla pechinese
55min
Riso pilaf boliviano
55min