Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di cipolla, in quarti
- 50 g di porro, senza la parte verde, a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di olio di oliva
- 4 spicchi di aglio
- 400 g di pomodoro in scatola
- 2 ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 1 foglia di alloro fresca
- 1 - 2 cucchiaini di salsa harissa
- 1000 g di acqua (di cui 600 g bollenti)
- 400 g di ceci lessi in scatola, sgocciolati
- 100 g di rapa, a dadini (1 cm)
- 600 g di bocconcini di carne di agnello lasciati marinare per 1 notte (vedere consigli)
- 300 g di cous cous
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 150 g di uvetta sultanina
- 200 g di carote, a rondelle (2 mm)
- 200 g di zucchine, a rondelle (2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2324 kJ / 556 kcal
- Protein
- 29.9 g
- Sacharidy
- 56.6 g
- Tuk
- 23.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette speziate e noodles
1 Std. 10 Min
Cannelloni di pesce con crema di cavolfiore
1 Std. 30 Min
Prosecco alla citronella
1h
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Agnello al vapore con verdurine
1h 40 min
Sagne chine
1h 40 min
Zuppa di quinoa con polpettine di coniglio
55min
Costolette di agnello in crosta
2h 30min
Piatto misto di carni e verdure
1 Std. 15 Min
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2h 10 min
Pollo alla pechinese
55min
Spezzatino di agnello con cipolle
55min