Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 220 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 4 sobres de tinta de calamar
- 20 g de aceite de oliva virgen extra (un poco más para engrasar el bol)
Cobertura
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 9 gambones crudos enteros
- 150 g de tomate troceado en conserva
- 3 - 4 hojas de albahaca fresca
- 1 pellizco de sal
- 150 g de mejillones frescos limpios
- 150 g de chirlas frescas (remojadas en agua con sal durante 30 minutos)
Montaje y horneado
- 3 chipirón entero fresco (200 g) cortados en rodajas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 3153 kJ / 752 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 101.2 g
- Tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 5.7 g
Alternativní recepty
Besugo con patatas panadera
1 Std.
Risotto con espárragos y chirlas
45min
Arroz caldoso
1 Std. 15 Min
Aperitivo de Piamonte
25 Min
Helado de chocolate y jalapeños
13u. 15min
Pizza diavola
2h 15min
Bizcocho resurección de los muertos
1 godz. 5 min
Pizza blanca con rúcula
1 Std. 30 Min
Pizza cuatro estaciones
1 Std. 30 Min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1h 45min
Pizza cuatro quesos
1 Std. 30 Min
Pizza de jamón y champiñones
1h 45min