Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 220 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 4 sobres de tinta de calamar
- 20 g de aceite de oliva virgen extra (un poco más para engrasar el bol)
Cobertura
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 9 gambones crudos enteros
- 150 g de tomate troceado en conserva
- 3 - 4 hojas de albahaca fresca
- 1 pellizco de sal
- 150 g de mejillones frescos limpios
- 150 g de chirlas frescas (remojadas en agua con sal durante 30 minutos)
Montaje y horneado
- 3 chipirón entero fresco (200 g) cortados en rodajas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 3153 kJ / 752 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 101.2 g
- Tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 5.7 g
Alternativní recepty
Pizza de verduras asadas
2 Std. 25 Min
Tarta flambeada alsaciana de vieiras al aceite de vainilla
1 godz. 5 min
Timbal de morcilla con judías pintas
25 Min
Conejo en papillote al lemon grass
1h 30min
Bricks de cangrejo
35min
Lasaña fría de marisco con vinagreta de langostinos
1h 30min
Calzone vegetariano
1j 50 menit
Pizza de patata con verduras
1h 45min
Aperitivo de Piamonte
25 Min
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1ωρ. 10 λεπτ.
Pizza cuatro estaciones
1h 30min
Pizza diavola
2 godz. 15 min