Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 370 g Butter, in Stücken
- 370 g Zucker
- 500 g Mehl
- 3 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Pck. Backpulver
- 5 Eier
- 1 Prise Salz
- 120 g Haferflocken, zart
- 1300 - 1400 g Zwetschgen, halbiert
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1555 kJ / 371 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2 Std.
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 Std. 15 Min
Zwetschgenkuchen
2 Std.
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3 Std.
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2 Std.
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9 Std.
Erdbeer-Pudding-Blechkuchen
2 Std.
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1 Std. 30 Min
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2 Std. 50 Min
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1h 20min
Versunkener Erdbeerkuchen
1h 15min