Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 370 g Butter, in Stücken
- 370 g Zucker
- 500 g Mehl
- 3 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Pck. Backpulver
- 5 Eier
- 1 Prise Salz
- 120 g Haferflocken, zart
- 1300 - 1400 g Zwetschgen, halbiert
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1555 kJ / 371 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2u. 50min
Zwetschgenkuchen
2h
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15min
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2h
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min
Käsekuchen mit Mandarinen
9h 20min
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1h 30min
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9hod.
Marmorierter Birnen-Kuchen
1h
Erdbeer-Pudding-Blechkuchen
2h
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1h 10min
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1h 20min