
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 370 g Butter in Stücken
- 370 g Zucker
- 500 g Mehl
- 3 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Pck. Backpulver
- 5 Eier
- 1 Prise Salz
- 120 g Haferflocken, zart
- 1300 - 1400 g Zwetschgen halbiert
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 371 kcal / 1555 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 47 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmorierter Birnen-Kuchen
1hod.
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1hod. 20min
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2hod. 50min
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9hod.
Erdbeer-Pudding-Blechkuchen
2hod.
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1hod. 30min
Zwetschgenkuchen
2hod.
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4hod. 10min
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1hod. 30min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4hod. 15min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2hod. 30min
Himbeer-Käsekuchen
8hod.