Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 350 g Mehl
- 200 g Wasser, lauwarm
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 25 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag und Fertigstellung
- 370 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Öl
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g), gut abgetropft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 - 80 g Rucola, grob zerkleinert
- 2 EL Basilikum, abgezupft
- 10 - 12 Scheiben Parmaschinken
- 30 g Parmesan, am Stück
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3029 kJ / 724 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 4.9 g
Alternativní recepty
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1 Std. 10 Min
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1 Std. 15 Min
Pizza Frescolina
1h 40min
Spargel-Flammkuchen mit Kräutersauce und Schinken
1h 40min
Pizza Vier Jahreszeiten
1 Std. 30 Min
Tomaten-Aprikosen-Hähnchen (scharf)
2 Std. 20 Min
Räucherlachs-Pizza
1 Std.
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 25 Min
Pizza Hawaii
1h 35 min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min
Crostini mit Tomate
25 Min