Joghurt-Kresse-Dip

Joghurt-Kresse-Dip

4.6 197 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 Portionen

Suroviny

  • Kresse-Beet abgezupft (5 g)
    1
  • Joghurt, 3,5% Fett
    150 g
  • Frischkäse
    50 g
  • Schnittlauch in Röllchen
    ¼ Bund
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 3 g
Kalorie 294 kJ / 70 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...