Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sponge cake
- butter for greasing
- 200 g almonds
- 30 g buckwheat grains
- 250 g carrots, in pieces
- 3 medium eggs
- 100 g honey
- 100 g golden caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
- ½ orange, thin peelings of skin only
- 70 g maize flour
- ½ tsp baking powder
Topping
- 250 g double cream
- 1 - 1 ½ Tbsp orange liqueur
- 20 g runny honey
- orange, extra zest for garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1036 kJ / 247 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 Std. 40 Min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Simple Paleo Cupcake
40min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 Std. 10 Min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Gluten-free Sponge Cake
1 Std. 10 Min
Persian Carrot and Coconut Cake
2u. 20min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 godz. 50 min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1h
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min