
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g rice (e.g. brown, long grain, white or a mixture)
-
80
g millet grain
nebo 80 g quinoa - 40 g dried chickpeas
- 20 g raw cane sugar
- 140 g cornflour
- 2 tsp xanthan gum
-
1
level tsp dried instant yeast
nebo 15 g fresh yeast crumbled - 1 tsp fine sea salt
- 40 g mixed seeds (e.g. sesame, sunflower, linseed)
- 400 g water
- 30 g olive oil
- 1 Tbsp cider vinegar
- 2 large eggs
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 179 kcal / 750 kJ
- Protein
- 4.2 g
- Tuk
- 4.9 g
- Sacharidy
- 29.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten-free Shortcrust Pastry
35min
Sesame and Chia Seed Loaf
2h 20min
Gluten Free Plain Flour
5min
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
2h 25min
Gluten Free Bread
1h 40min
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1h 10min
Gluten-Free Pizza Dough
1h 10min
Gluten-Free Bread
1h 50min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h