Zařízení & příslušenství
Cyndi's Gluten-Free Bread
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
14 slices
Suroviny
-
rice (e.g. brown, long grain, white or a mixture)220 g
-
80 g quinoamillet grain80 g
-
dried chickpeas40 g
-
raw cane sugar20 g
-
cornflour140 g
-
xanthan gum2 tsp
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 level tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
mixed seeds (e.g. sesame, sunflower, linseed)40 g
-
water400 g
-
olive oil30 g
-
cider vinegar1 Tbsp
-
large eggs2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 slice
Protein
4.2 g
Kalorie
750 kJ /
179 kcal
Tuk
4.9 g
Sacharidy
29.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bread
6 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Gluten-Free Focaccia Bread
1hod.
Gluten-free Shortcrust Pastry
35min.
Sesame and Chia Seed Loaf
2hod. 20min.
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1hod. 20min.
Gluten free flour mix
10min.
Gluten Free Shortcrust Pastry
35min.
Gluten Free Bread
1hod. 40min.
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1hod. 10min.
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2hod.
Gluten-free Chocolate Brownies
1hod.
Gluten-free Artisan Bread
2hod. 30min.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3hod.