Gluten-Free Focaccia Bread

Gluten-Free Focaccia Bread

4.4 67 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
12 portions

Suroviny

  • olive oil plus extra for greasing and drizzling
    20 g
  • blanched almonds
    55 g
  • cornflour
    220 g
  • gluten free plain white flour
    110 g
  • dried instant yeast
    2 ½ tsp
    25 g fresh yeast, crumbled
  • sugar
    2 tsp
  • xanthan gum
    2 tsp
  • fine sea salt
    2 tsp
  • water
    310 - 350 g
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • coarse sea salt
    1 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portions

Protein 3 g
Kalorie 634 kJ / 24 kcal
Tuk 4.4 g
Sacharidy 24.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...