Gluten-Free Focaccia Bread
TM6 TM5 TM31

Gluten-Free Focaccia Bread

4.5 (55 hodnocení)

Suroviny

  • 20 g olive oil, plus extra for greasing and drizzling
  • 55 g blanched almonds
  • 220 g cornflour
  • 110 g gluten free plain white flour
  • 2 ½ tsp dried instant yeast
    nebo 25 g fresh yeast, crumbled
  • 2 tsp sugar
  • 2 tsp xanthan gum
  • 2 tsp fine sea salt
  • 310 - 350 g water
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 1 tsp coarse sea salt

Nutriční hodnoty
na 1 portions
Kalorie
634 kJ / 24 kcal
Protein
3 g
Sacharidy
24.9 g
Tuk
4.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty