Gluten-Free Focaccia Bread

Gluten-Free Focaccia Bread

4.5 60 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod.
12 portions

Suroviny

  • olive oil plus extra for greasing and drizzling
    20 g
  • blanched almonds
    55 g
  • cornflour
    220 g
  • gluten free plain white flour
    110 g
  • dried instant yeast
    2 ½ tsp
    25 g fresh yeast, crumbled
  • sugar
    2 tsp
  • xanthan gum
    2 tsp
  • fine sea salt
    2 tsp
  • water
    310 - 350 g
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • coarse sea salt
    1 tsp

Nutriční hodnoty na 1 portions

Kalorie 24 kcal / 634 kJ
Protein 3 g
Tuk 4.4 g
Sacharidy 24.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...