Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 70 g white rice
- 260 g water
-
2 ½
tsp dried instant yeast
nebo 25 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp sugar
- 250 g gluten-free plain white flour (see tip)
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 tsp fine sea salt
- olive oil, for greasing
Toppings and Tomato Sauce
- 250 g mozzarella, drained, sliced (1 cm)
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 15 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 200 g tinned chopped tomatoes
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp fine sea salt
- 10 fresh basil leaves
Assembly
- 16 fresh basil leaves
- 8 tinned anchovy fillets
- 1 - 1 ½ Tbsp pickled capers, drained, to taste
- 40 g rocket leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 789.1 kJ / 188.6 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 24.1 g
- Tuk
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 470 mg
Alternativní recepty
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 godz. 40 min
Gluten-Free Focaccia Bread
1 godz.
Gluten-free Chocolate Brownies
1 godz.
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 godz. 10 min
Gluten-free Artisan Bread
2 godz. 30 min
Gluten-free Puff Pastry
1 godz. 30 min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1 godz.
Hawaiian gluten-free pizza
2 godz.
Gluten free tortillas
40min
Gluten-Free Pizza Dough
1 godz. 10 min