Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g manteiga à temperatura ambiente
- 80 g açúcar
- 10 g farinha
- 10 g cacau em pó
- 2 claras de ovo
- 20 g amêndoa laminada
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 120.5 kJ / 28.8 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 3.9 mg
Alternativní recepty
Gelados de três chocolates
8h 20 min
Soufflés de chocolate e laranja
45min
Molho de caramelo
15min
Panacota de chocolate e licor de creme irlandês
2j 30 menit
Gelado bicolor com praliné
8h 20 min
Sorvete rápido de chocolate
10 min
Ganache de coco para macarons
3hod. 15min
Gelado de banana com manteiga de amendoim e chocolate
8h 10min
Petit gâteau de caramelo
15min
Creme de pasteleiro
15min
Macarons de chocolate
2h
Ovos-moles
1h