Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rosmarin-Streusel
- 1 Zweig Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 100 g Haselnüsse
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- 100 g Mehl
- 100 g Mandeln, gehobelt
- 1 Prise Zimt
Apfelmischung
- 30 - 50 g Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 4 - 6 Äpfel (ca. 800 g), geviertelt
- 50 g Butter, in kleinen Flöckchen
Zimt-Zabaglione
- 300 g trockener Weißwein
- 2 Eier
- 4 Eigelb
- 80 g Zucker
- ½ - ¾ TL Zimt
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2557 kJ / 611 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 4.9 g
Alternativní recepty
Quiche Lorraine
50min
Apfelcrumble mit veganer Cashew-Vanille-Eiscreme
1h
Rhabarber-Ingwer-Kompott
2h
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Rhabarber-Trifle
20 min
Aprikosen-Crumble
45 min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4 Std. 40 Min
Tarte provençale
1h 40min
Beeren-Crumble mit Tonkabohne
55min
Pflaumen-Mohn-Crumble
40 min
Erdbeer-Rhabarber-Crumble
50min