
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Oliven schwarz, entsteint
- 10 Zweige Rosmarin abgezupft
- 15 Zweige Thymian abgezupft
- 550 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestreuen
- 320 g Wasser
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 394 kcal / 1648 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 70 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kräuter-Tomaten-Fougasse
18hod.
Focaccia mit Rosmarin
2hod. 30min
Ein Stück Urlaub im Glas – Grüne Tapenade
10min
Focaccine
2hod.
Focaccia Tonnata
1hod. 30min
Dattel-Mandel-Focaccia
3hod. 20min
Focaccia mit Thymian
1hod. 55min
Pesto-Schleifen
2hod. 40min
Focaccia mit Gewürzöl
4hod. 15min
Focacce mit Oliven
2hod.
Focaccia mit Rosmarin
1hod.
Focaccia mit Kirschtomaten
2hod. 45min