Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 10 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 15 Zweige Thymian, abgezupft
- 550 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestreuen
- 320 g Wasser
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1648 kJ / 394 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Käse-Rauten zu Wein
1h 30min
Grissini
1h 30min
Tomaten-Focaccia
1 Std. 50 Min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30 min
Mehrkorn-Focaccia
2 Std. 5 Min
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15min
Mediterrane Fladenbrote
1h 10min
Feigen-Mandel-Cantuccini
1h
Focaccia mit Sardellen
1 godz. 45 min
Focaccia auf apulische Art
1h 40min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min