Zařízení & příslušenství
Oliven-Rosmarin-Fougasse
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 50min.
6 Portionen
Suroviny
-
Oliven schwarz, entsteint100 g
-
Rosmarin abgezupft10 Zweige
-
Thymian abgezupft15 Zweige
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestreuen550 g
-
Wasser320 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen10 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zucker1 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
11 g
Kalorie
1648 kJ /
394 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
4.4 g
Sacharidy
70 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Schoko-Orangen-Madeleines
1hod. 10min.
Brioche
1hod. 50min.
Mojo für Meeresfrüchte
10min.
Focaccia mit Rosmarin
2hod. 30min.
Käse-Rauten zu Wein
1hod. 30min.
Focacce mit Oliven
2hod.
Weinknorzen (Weinreben)
17hod. 35min.
Tarte Tatin mit Tomaten
1hod. 40min.
Focaccia mit Rosmarin
1hod.
Tomaten-Focaccia
2hod. 10min.
Focaccia mit Kirschtomaten
2hod. 45min.
Allgäuer Seelen
1hod. 20min.