Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Haselnüsse
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen und Kochen
- 800 g Kartoffeln, etwa gleich groß, mit Schale
- 1 Zitrone, Bio, Schale abgerieben
- 4 Prisen Muskat, frisch gerieben
- 2 Eigelb (Kl. M)
- 70 g Hartweizengrieß
- 100 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
-
25
g Speisestärke und etwas mehr zum Bearbeiten
nebo 25 g Kartoffelstärke und etwas mehr zum Bearbeiten - 100 g Butter
- 6 Stängel Salbei, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2646 kJ / 631 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Französische Zucchini-Tarte
2h
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Käsefondue
15min
Tarte provençale
1 Std. 40 Min
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2h
Pinsa mit Mozzarella und Oliven
52h
Focaccia mit Rosmarin
2 Std. 30 Min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1 Std. 10 Min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 godz. 15 min
Erdäpfel-Gnocchi
1 Std. 50 Min
Winterlicher Flammkuchen
2h
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 Std.