Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)

Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)

4.3 7 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 2hod. 50min
10 portions

Suroviny

  • fresh rosemary leaves only
    2 sprigs
  • fresh thyme leaves only
    5 sprigs
  • brown onion
    75 g
  • garlic cloves
    3
  • unsalted butter
    50 g
  • dried porcini mushrooms crumbled
    10 g
  • red wine
    150 g
  • fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)
    250 g
  • salt
    ½ tsp
  • cream cheese
    200 g
  • dried pepperleaf (see Tips)
    2 tsp
  • Dijon mustard
    ½ tsp
  • fresh chives cut into small pieces, to garnish

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 111 kcal / 467 kJ
Protein 2.391 g
Tuk 10.662 g
Sacharidy 1.469 g
Vláknina 0.859 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...