
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sprigs fresh rosemary leaves only
- 5 sprigs fresh thyme leaves only
- 75 g brown onion
- 3 garlic cloves
- 50 g unsalted butter
- 10 g dried porcini mushrooms crumbled
- 150 g red wine
- 250 g fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)
- ½ tsp salt
- 200 g cream cheese
- 2 tsp dried pepperleaf (see Tips)
- ½ tsp Dijon mustard
- fresh chives cut into small pieces, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 111 kcal / 467 kJ
- Protein
- 2.391 g
- Tuk
- 10.662 g
- Sacharidy
- 1.469 g
- Vláknina
- 0.859 g
Alternativní recepty
Chilli crunch (TM6)
30min
Chilli and apple jelly
4hod. 15min
Chicken and port pâté
1hod. 30min
Basil pesto
10min
Pear shrub
48hod. 35min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min
Zhoug
10min
Salmon and fennel risotto
30min
Romesco dip
10min
Baked artichoke dip
35min
Brinjal (eggplant pickle)
1hod. 30min