Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
TM6 TM5 TM31

Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)

4.3 ( 7 hodnocení )

Suroviny

  • 2 sprigs fresh rosemary leaves only
  • 5 sprigs fresh thyme leaves only
  • 75 g brown onion
  • 3 garlic cloves
  • 50 g unsalted butter
  • 10 g dried porcini mushrooms crumbled
  • 150 g red wine
  • 250 g fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)
  • ½ tsp salt
  • 200 g cream cheese
  • 2 tsp dried pepperleaf (see Tips)
  • ½ tsp Dijon mustard
  • fresh chives cut into small pieces, to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
111 kcal / 467 kJ
Protein
2.391 g
Tuk
10.662 g
Sacharidy
1.469 g
Vláknina
0.859 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty