Zařízení & příslušenství
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 50min.
10 portions
Suroviny
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
brown onion75 g
-
garlic cloves3
-
unsalted butter50 g
-
dried porcini mushrooms crumbled10 g
-
red wine150 g
-
fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)250 g
-
salt½ tsp
-
cream cheese200 g
-
dried pepperleaf (see Tips)2 tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
fresh chives cut into small pieces, to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
2.391 g
Kalorie
467 kJ /
111 kcal
Tuk
10.662 g
Vláknina
0.859 g
Sacharidy
1.469 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Yoghurt dressing
10min.
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4hod. 35min.
Fish cakes with beurre blanc sauce
1hod.
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24hod. 35min.
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min.
Salted caramel soufflés
35min.
Mandarin crème brûlée
4hod. 15min.
Little citrus puddings (Diabetes)
24hod. 30min.
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6hod. 15min.
Fig and walnut ice cream
8hod. 40min.
Ribollita
50min.
Whole cauliflower with pea purée
40min.