Saffron and cardamom poached pears

Saffron and cardamom poached pears

4.8 26 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 portions

Suroviny

  • Beurre Bosc pears (see Tips)
    2
  • white wine
    300 g
  • water
    100 g
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    1 tbsp
  • sugar
    100 g
  • cardamom pods slightly crushed
    8
  • saffron threads
    1 pinch
  • cinnamon quill
    ½
  • sea salt
    1 pinch
  • crème fraîche to serve
  • macadamia nuts sugar coated, crushed, to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 70.2 mg
Protein 1.1 g
Kalorie 1795.9 kJ / 429.3 kcal
Tuk 0.3 g
Vláknina 6.5 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 84 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...