
Zařízení & příslušenství
Saffron and cardamom poached pears
Příprava 10min
Celkový 40min
2 portions
Suroviny
-
Beurre Bosc pears (see Tips)2
-
white wine300 g
-
water100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sugar100 g
-
cardamom pods slightly crushed8
-
saffron threads1 pinch
-
cinnamon quill½
-
sea salt1 pinch
-
crème fraîche to serve
-
macadamia nuts sugar coated, crushed, to serve
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
429.3 kcal /
1795.9 kJ
Protein
1.1 g
Tuk
0.3 g
Sacharidy
84 g
Vláknina
6.5 g
Nasycený tuk
0 g
Sodík
70.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Cooking for Me and You
70 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland