Zařízení & příslušenství
Saffron and cardamom poached pears
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 portions
Suroviny
-
Beurre Bosc pears (see Tips)2
-
white wine300 g
-
water100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sugar100 g
-
cardamom pods slightly crushed8
-
saffron threads1 pinch
-
cinnamon quill½
-
sea salt1 pinch
-
crème fraîche to serve
-
macadamia nuts sugar coated, crushed, to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
70.2 mg
Protein
1.1 g
Kalorie
1795.9 kJ /
429.3 kcal
Tuk
0.3 g
Vláknina
6.5 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
84 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cooking for Me and You
70 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Žádné hodnocení
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1hod.
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4hod. 15min.
Rhubarb and ginger crème brûlée
7hod. 30min.
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min.
Duck confit with lentil & orange salad
15hod. 40min.
Spiced red wine pears
45min.
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min.
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45min.
Smashed pea and bean dip
30min.
Sour cream pastry
25min.
Lamb Moussaka
1hod. 30min.