Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Beurre Bosc pears (see Tips)
- 300 g white wine
- 100 g water
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 100 g sugar
- 8 cardamom pods, slightly crushed
- 1 pinch saffron threads
- ½ cinnamon quill
- 1 pinch sea salt
- crème fraîche, to serve
- macadamia nuts, sugar coated, crushed, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1795.9 kJ / 429.3 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 84 g
- Tuk
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 70.2 mg
Alternativní recepty
Pears in red wine
3h 20min
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
Parsnip and bean mash
25min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min
Chilli mussels with risoni
35 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.