Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Beurre Bosc pears (see Tips)
- 300 g white wine
- 100 g water
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 100 g sugar
- 8 cardamom pods, slightly crushed
- 1 pinch saffron threads
- ½ cinnamon quill
- 1 pinch sea salt
- crème fraîche, to serve
- macadamia nuts, sugar coated, crushed, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1795.9 kJ / 429.3 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 84 g
- Tuk
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 70.2 mg
Alternativní recepty
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Salsa verde
5min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 Std. 20 Min
Gin-cured ocean trout salad
30 Std. 20 Min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Rueben sandwich sauce
5min
Stewed fruit compote
55min
Chilli crunch (TM6)
30 min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Scallops with pea purée
25min