Zařízení & příslušenství
Saffron and cardamom poached pears
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 portions
Suroviny
-
Beurre Bosc pears (see Tips)2
-
white wine300 g
-
water100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sugar100 g
-
cardamom pods slightly crushed8
-
saffron threads1 pinch
-
cinnamon quill½
-
sea salt1 pinch
-
crème fraîche to serve
-
macadamia nuts sugar coated, crushed, to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
70.2 mg
Protein
1.1 g
Kalorie
1795.9 kJ /
429.3 kcal
Tuk
0.3 g
Vláknina
6.5 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
84 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cooking for Me and You
70 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Chimichurri
5 Min
Beef tapenade crostini
1 Std. 40 Min
Spiced pear jam and chorizo
1 Std. 35 Min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 Min
Black garlic and onion jam
55 Min
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Hazelnut quince friands
2 Std. 25 Min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 Std. 30 Min
Walnut and blue cheese shortbread
1 Std. 20 Min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 Std. 50 Min