Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 gramů červené cibule, na osminy
- 800 gramů cukru krupice
- 4 bobkové listy
- 2 špetky mleté skořice
- 6 hřebíčků
- 100 gramů rozinek
- 100 gramů bílého vína, suchého
- 200 gramů balzamikového octa
- 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 zavařovací sklenice
- Kalorie
- 3974 kJ / 951 kcal
- Protein
- 3.13 g
- Sacharidy
- 230.75 g
- Tuk
- 0.12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vaječná tlačenka
2h 15min
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5 Min
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40min
Barbecue whisky omáčka
20 Min
Pesto s mákem a chilli
10 Min
Steaková omáčka
25 Min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min
Hovězí kuličky se salsicciou
40min
Brusinkové čatní
25 Min
Mangové čatní
1 Std.
Tatarská omáčka z bezvaječné majonézy
10 Min
Majonéza
5 Min