Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 gramů červené cibule, na osminy
- 800 gramů cukru krupice
- 4 bobkové listy
- 2 špetky mleté skořice
- 6 hřebíčků
- 100 gramů rozinek
- 100 gramů bílého vína, suchého
- 200 gramů balzamikového octa
- 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 zavařovací sklenice
- Kalorie
- 3974 kJ / 951 kcal
- Protein
- 3.13 g
- Sacharidy
- 230.75 g
- Tuk
- 0.12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40min
Pomerančovo-bezinková pomazánka
Žádné hodnocení
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15min
Pomerančový dresink s kari
5min
Holandská omáčka
15min
Marinované krevety
1 Std. 10 Min
Karamelizované cibulové čatní
24h
Paštika z uzeného lososa a kopru
10 min
Holandská omáčka
15min
Paštika z kachních jater
45min
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24 Std. 20 Min
Majonéza
5min