Zařízení & příslušenství
Chutney z červené cibule
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
4 zavařovací sklenice
Suroviny
-
800 gramů červené cibule na osminy
-
800 gramů cukru krupice
-
4 bobkové listy
-
2 špetky mleté skořice
-
6 hřebíčků
-
100 gramů rozinek
-
100 gramů bílého vína, suchého
-
200 gramů balzamikového octa
-
1 čajová lžička soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 zavařovací sklenice
Protein
3.13 g
Kalorie
3974 kJ /
951 kcal
Tuk
0.12 g
Sacharidy
230.75 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zavařujeme!
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Marinované krevety
1hod. 10min.
Makovo-rozmarýnový knäckebrot
1hod.
Guacamole s kaviárem
10min.
Paštika z kachních jater
45min.
Mangové čatní
1hod.
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40min.
Sladká chilli omáčka
25min.
Indická hořčice
15min.
Čedarový dip s jalapeño papričkami
15min.
Tatarský biftek
5min.
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24hod. 20min.
Karamelizované cibulové čatní
24hod.