Zařízení & příslušenství
Chutney z červené cibule
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
4 zavařovací sklenice
Suroviny
-
800 gramů červené cibule na osminy
-
800 gramů cukru krupice
-
4 bobkové listy
-
2 špetky mleté skořice
-
6 hřebíčků
-
100 gramů rozinek
-
100 gramů bílého vína, suchého
-
200 gramů balzamikového octa
-
1 čajová lžička soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 zavařovací sklenice
Protein
3.13 g
Kalorie
3974 kJ /
951 kcal
Tuk
0.12 g
Sacharidy
230.75 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zavařujeme!
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Holandská omáčka
15min.
Holandská omáčka
15min.
Tatarský biftek
5min.
Karamelizované cibulové čatní
24hod.
Bylinkový olej
2hod. 5min.
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2hod. 10min.
Olivová tapenáda
5min.
Pikantní lilkové chutney
35min.
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40min.
Tatarák po francouzsku
1hod. 10min.
Paštika z kachních jater
45min.
Okatý chléb
9hod. 40min.