Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů zelených jablek, neoloupaných a nakrájených na klínky, které se vejdou do otvoru ve víku kráječe, bez jadérek
- 150 gramů mrkve, oloupané, s odříznutými konci
- 120 gramů červené cibule, vertikálně rozpůlené (cca 1 cibule) (volitelně)
- 200 gramů bílého zelí, bez košťálu, na 1 až 2 klínky, které se vejdou do otvoru ve víku kráječe
- ½ čajové lžičky soli, podle chuti
- 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- 4 polévkové lžíce majonézy, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 682 kJ / 163 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 296 mg
Alternativní recepty
Vepřové v mrkvi
2 Std.
Kari coleslaw
10 Min
Máslo
5 Min
Gratinované brambory
1 godz. 10 min
Mazanec
2 godz. 15 min
Guláš z vepřové panenky
40 min
Horní kuřecí stehna pečená na zelí
1 godz. 10 min
Lískooříškový dort s ovocem a čerstvým sýrem
7 Std.
Coleslaw s Multifunkčním kráječem Thermomix® pro TM6
10 Min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12h 10min
Kávová roláda s kávovou náplní a čokoládovou polevou
2 Std. 30 Min
Kremrole
2hod. 5min