Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 150 g de harina de repostería
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 75 g de mantequilla fría en trozos pequeños (y algo más para untar el molde)
- 35 g de azúcar glas
- 1 yema de huevo
- 15 g de leche fría
- 1 huevo batido
Trufa y nata montada
- 400 g de nata (35% de grasa)
- 50 g de brandy
- 40 g de azúcar
- 1 cucharadita de miel
- 320 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos pequeños)
- 200 - 400 g de nata montada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1942 kJ / 464 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 36.4 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta San Marcos
4 Std.
Tarta helada de trufa y avellanas
31h
Crema pastelera
10min
Milhojas de chocolate y nata
2h 30min
Pan bendito de San Blas (Murcia)
4 Std.
Tarta de mousse y merengue de chocolate
2 godz. 15 min
Cheesecake de chocolate y café
3 Std. 20 Min
Cañas de nata
30 min
Baumkuchen con cobertura de chocolate
3h
Tronco de Navidad
8 godz. 30 min
Tarta de moka
1h 30min
Nata de trufa
8u. 15min