Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Almíbar
- 100 g de agua
- 130 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
- 2 cucharadas de licor de naranja (p. ej . Cointreau® o Grand Marnier®) (volitelně)
Bizcocho
- 5 huevos
- 140 g de azúcar
-
1
cucharadita de azúcar vainillado
nebo ½ cucharadita de vainilla líquida - 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Crema de trufa
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 75 g de azúcar
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Cobertura de chocolate
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de agua
- 50 g de mantequilla
Decoración
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en láminas
- 1 cucharadas de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1362 kJ / 326 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 31.4 g
- Tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta Sacher
3h
Tronco de Navidad con praliné
2h 20 min
Coberturas de chocolate y aceite
15 min
Ganache de chocolate
1 Std. 10 Min
Crema pastelera
10min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Brazo de gitano
3h
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Tarta San Marcos
4h
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min
Nata de trufa
8h 15min
Bambas de nata
1h 50 min