Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa lêveda
- 50 g água
-
5
g fermento de padeiro fresco
nebo ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 50 g farinha tipo 65
Pão
- 230 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65
- 30 g açúcar mascavado
- 1 c. chá de sal
- Óleo q.b. p/ untar
- Sêmola q.b. p/ polvilhar
- 30 g manteiga
Recheio
- 5 g coco ralado
- 15 g açúcar amarelo
- 2 c. chá de canela em pó
- 50 g amêndoa torrada
- 50 g avelã torrada
- 100 g maçã Granny Smith cortada em pedaços
- 100 g ameixa seca s/ caroço partida em pedaços pequenos
Glacé
- 60 g mel
- 20 g sumo de limão
- ½ vagem de baunilha, só as sementes
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 284 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 8 g
Alternativní recepty
Pão rústico
2hod.
Sumo de erva de trigo
10min
Pão doce
2h 30 min
Argola de sementes de papoila com manteiga de limão
1h 25min
Bolo de maçã húmido - TM5
Ninguna valoración
Pão de manteiga e nozes sem glúten
1h 30min
Pão norueguês
55min
Pão de nozes
1h 55 min
Pão da terra
1h 35 phút
Pão com gérmen de trigo e passas
55min
Pão de milho
1h 20 min
Mix para pão integral e pão
24h