Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio presunto e figo
- 100 g presunto
- 100 g queijo Roquefort
- 100 g queijo-creme
- 100 g natas
Recheio de maçã e salmão
- 80 g cebola roxa
- 100 g maçã Granny Smith
- 1 limão, só a raspa
- 50 g sumo de limão
- 150 g queijo-creme
Massa choux
- 120 g água
- 120 g leite
- 120 g manteiga
- ½ c. chá de sal
- 240 g farinha tipo 65
- 4 ovos batidos
- Sementes de sésamo brancas q.b. p/ polvilhar
Montagem
- 150 g figos cortados em pedaços pequenos
- 5 pés de tomilho-limão
- 100 g salmão fumado cortado em tiras
- 10 g aneto
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 882.2 kJ / 210.8 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 383.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creme de cogumelos
1j 20 menit
Piza de salmão fumado e agrião
1j 30 menit
Empanada multicolor
1 Std. 15 Min
Piza de morango, mozarela e manjericão
2 godz. 25 min
Taças mexicanas
20 min
Bruschetta de alcachofra
35 Min
Pão de piza
1j
Mexilhões com molho de vinho branco
45 Min
Vianinhas recheadas
50 menit
Bife tártaro com emulsão de mostarda
50 menit
Piza de Nápoles
50 menit
Molho bechamel
15min