Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio presunto e figo
- 100 g presunto
- 100 g queijo Roquefort
- 100 g queijo-creme
- 100 g natas
Recheio de maçã e salmão
- 80 g cebola roxa
- 100 g maçã Granny Smith
- 1 limão, só a raspa
- 50 g sumo de limão
- 150 g queijo-creme
Massa choux
- 120 g água
- 120 g leite
- 120 g manteiga
- ½ c. chá de sal
- 240 g farinha tipo 65
- 4 ovos batidos
- Sementes de sésamo brancas q.b. p/ polvilhar
Montagem
- 150 g figos cortados em pedaços pequenos
- 5 pés de tomilho-limão
- 100 g salmão fumado cortado em tiras
- 10 g aneto
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 882.2 kJ / 210.8 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 383.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadas de vitela e cerveja preta
9h
Macarons com creme de lavanda
5 Std. 20 Min
Creme de manteiga
5 min
Piza Margarita
1h 45min
Galete de alperce
45min
Almofadinhas de bacalhau
1h 45min
Árvore de Natal de profiteroles
1 godz.
Cebola caramelizada com queijo de cabra
1 godz.
Taças de champanhe com frutos vermelhos
25 Min
Pastéis de ricota
45min
Brusqueta com pasta de requeijão, menta e ervilhas
15 min
Piza de Nápoles
50 min