Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g mistura de frutos secos (nozes, amêndoas, pinhões e avelãs), mais q.b. p/ decorar
- 260 g água, mais q.b. p/ humedecer
- 80 g vinho do Porto
- 150 g manteiga
- 150 g açúcar amarelo
-
20
g leite
nebo 20 g bebida de soja - 140 g geleia de marmelo
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 260 g farinha de trigo integral
- 530 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de bicarbonato de sódio
- 5 - 8 cerejas cristalizadas
- 1 gema de ovo
- Açúcar q.b. p/ decorar
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 0 kJ / 317 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de quinoa e batata-doce sem glúten
1 Std. 25 Min
Granola de abóbora
1h 5min
Bolo de curgete e cacau
24h
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Queijo de amêndoa
6h 15 min
Pão norueguês
55 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45 min
Pão rápido com manteiga de caju
55 Min
Pão da terra
1 Std. 35 Min
Pão com gérmen de trigo e passas
55 Min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1h 55 phút