
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 20 g di strutto a temperatura ambiente
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (16 g)
- 260 g di acqua frizzante
- farina tipo 0 q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 256 kcal / 1071 kJ
- Protein
- 7.2 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 50.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Tozzetti
1hod. 30min
Crescia al formaggio
3hod. 10min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4hod.
Pizza di pasqua dolce
3hod.
Strozzapreti pasticciati
1hod. 40min
Fiadoni
1hod.
Torcolo di San Costanzo
5hod. 30min
Ciaramicola
1hod.
Pane sciapo umbro
14hod.
Zuppa imperiale
1hod.
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Ciambelline al vino rosso
1hod.