Zařízení & příslušenství
Torta al testo
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
8 fette
Suroviny
-
500 g di farina tipo 0
-
10 g di sale
-
20 g di strutto a temperatura ambiente
-
1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (16 g)
-
260 g di acqua frizzante
-
farina tipo 0 q.b.
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 fetta
Protein
7.2 g
Kalorie
1071 kJ /
256 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
1.6 g
Sacharidy
50.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Crescia al formaggio
3 Std. 10 Min
Torcolo di San Costanzo
5 Std. 30 Min
Ciaramicola
1 Std.
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Fave dei Morti
55 Min
Maritozzo romano
11 Std.
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Pane sciapo umbro
14 Std.
Fiadoni
1 Std.
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 Min
Ciambelline al vino rosso
1 Std.