Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 20 g di strutto a temperatura ambiente
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (16 g)
- 260 g di acqua frizzante
- farina tipo 0 q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 50.2 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Crescia al formaggio
3ωρ. 10 λεπτ.
Paté di fegatini
30 min
Ciambelline al vino rosso passito
1u.
Pizza di pasqua dolce
3h
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Ciaramicola
1u.
Pane sciapo umbro
14 Std.
Tozzetti
1 godz. 30 min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Ciambelline al vino rosso
1u.
Crostini con fegatini di pollo
40min
Cantuccini di Prato
1u.