Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 20 g di strutto a temperatura ambiente
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (16 g)
- 260 g di acqua frizzante
- farina tipo 0 q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 50.2 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Maritozzi
11h
Crescia al formaggio
3u. 10min
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Strozzapreti pasticciati
1h 40min
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Chiocciole al formaggio
4 godz. 15 min
Ciaramicola
1 Std.
Maritozzo romano
11h
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Pane sciapo umbro
14 Std.
Fave dei Morti
55 Min