Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- le zeste d'un citron jaune non traité
- le zeste d'une orange non traitée
- 125 g de sucre en poudre
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 65 g d'amandes en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée d'anis vert en poudre
- 125 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 15 g d'eau de fleur d'oranger
- 1 c. à café de kirsch (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 155 kJ / 37 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau roulé à la confiture d'abricots
1 Std. 25 Min
Sablés bretons
50 min
Sablés au chocolat
50 min
Gâteau roulé à la confiture
30 min
Brioches des Rois au praliné
5 Std. 35 Min
Navettes
2h
Sablés nantais
2 Std. 40 Min
Pompes à l'huile
3 Std.
Biscuit roulé
1 Std. 50 Min
Meringue classique
3 godz. 25 min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17 Std.
Galette briochée aux pralines roses
7 Std. 25 Min