
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 8 Eier
- 26 Blättchen Petersilie, frisch
- 60 g Feta (am besten aus Schafsmilch), in Stücken
- 4 TL Kapern, eingelegt abgetropft
- 30 g Olivenöl
- 10 g Zitronensaft
- 2 - 3 TL scharfer Senf nach Geschmack
- schwarzer Pfeffer, gemahlen zum Abschmecken
- rosa Pfefferbeeren zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 70 kcal / 292 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Oster-Brot-Torte
1hod.
Oster Küken - gefüllte Eier
1hod.
Sandwich-Frischkäse-Kuchen
3hod. 40min
Gefüllte Eier mit Kräuter-Käse-Kugeln
1hod. 20min
Schinkenrollen mit französischem Salat
1hod. 40min
Gefüllte Eier
25min
Eingelegte Pilze in Öl und Wein
45min
Champignons mit Kräuter-Mascarpone
35min
Lachsrolle
3hod. 30min
Radieschen-Thunfisch-Dip
10min
Thunfischaufstrich
10min
Gefüllte russische Eier
50min