
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Eiklar
- 1 Prise Salz
- 65 g Zucker
- 135 g Weizenmehl, universal
- ¾ TL Weinstein-Backpulver
- 35 g dunkle Schokolade in Stücken
- 35 g Kekse (z.B. Weihnachtskekse oder Butterkekse)
- 65 g Butter in Stücken
- 55 g Amaretto (Mandellikör)
- 700 g Wasser
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 451 kcal / 1885 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 55 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Apfel-Zimt-Pudding
10min
Quarksoufflés
1h
Cheesecake mit Safranbirnen
4h 30min
Apfelkuchen im Glas
1h
Dessertsauce
15min
Gebrannte Eierlikörcreme
1h 15min
Grießpudding mit Apfelkompott
30min
Nusskuchen aus dem Varoma
1h 30min
Mandel-Grießpudding
30min
Orangenpunsch
10min
Karamell-Grießpudding
15min
Weißer Schoko-Kuchen (Resteverwertung von Eiklar)
50min