Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Salatgurke, geschält, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 3 - 4 Knoblauchzehen, nach Geschmack
-
400
g griechischer Joghurt (10% Fett)
nebo 400 g Naturjoghurt (min. 10% Fett) - 2 EL Sauerrahm
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- schwarze Oliven, zum Dekorieren
- Olivenöl, zum Beträufeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 232 kJ / 56 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 459 mg
Alternativní recepty
BBQ-Sauce
20 min
Coleslaw
40 min
Kräuter-Aioli, light
5min
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10min
Honig-Senf-Dip
5min
Knoblauchcreme à la Ikors
10min
Zwiebelbutter
10min
Aioli à la Axel Henkel
10min
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
10min
Knoblauchöl mit Chili
5min
Paprika-Schafskäse-Dip
10min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 min