Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g Parmesan, in Stücken
Bolognese-Sauce
- 200 g Möhren, in Stücken
- 200 g Knollensellerie, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl
- 500 g Hackfleisch, gemischt, grob zerzupft
- 150 g Rotwein
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 100 g Tomatenmark
- 2 TL Salz
- 1 ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Zucker
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 2 Lorbeerblätter
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 650 g Milch
- 50 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Mehl
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 250 g Lasagneplatten, trocken (ca.12 Platten, 10 x 20 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3015 kJ / 720 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 6.1 g
Alternativní recepty
Lasagne
1h 45min
Putengeschnetzeltes in Sahnesauce
45min
Nudel-Schinken-Gratin
1h
Cannelloni al forno
1u. 30min
Meatballs in Tomatensauce
45min
Waffeln
20 Min
Bolognesesauce
45min
Tortellini in Schinken-Sahne-Sauce
25 Min
Spaghetti Bolognese
40min
Puten-Döner mit Petersiliendip
25 Min
Hackfleischfüllung für Tortillas
35min
Greek Wraps
25 Min