Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g brzoskwiń, bez pestek, pokrojonych na kawałki
-
600
g żurawiny, świeżej, bez szypułek
nebo 600 g żurawiny, mrożonej - 250 g cukru
- 20 g likieru pomarańczowego (opcjonalnie)
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 1691.5 kJ / 404.3 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 101.4 g
- Tuk
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 9.9 g
- Sodík
- 4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dżem malinowy
40 min
Powidła wiśniowe
1h 55min
Konfitura jagodowa z anyżem
1h 10 min
Dżem brzoskwiniowy (z mieszanką żelującą 3:1)
50 menit
Chutney truskawkowo-jabłkowy z zielonym pieprzem
1j
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
25 min
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25 min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 min
Konfitura jabłkowa z migdałami
1j 30 menit
Powidła śliwkowe
2j
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1 Std. 15 Min
Dżem z malin i czarnej porzeczki
1j 30 menit