Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g jagód, świeżych
- 100 g cukru trzcinowego
- 3 - 4 gwiazdki anyżu
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 1362.9 kJ / 325.7 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 82.7 g
- Tuk
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 8.3 g
- Sodík
- 4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dżem z truskawek (z mieszanką żelującą 3:1)
30 min
Dżem malinowy
40 Min
Powidła wiśniowe
1h 55min
Dżem z owoców leśnych
40 Min
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
25 min
Dżem z owoców jagodowych
1h
Dżem truskawkowy
1h 5min
Dżem z czarnej porzeczki
35min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 Min
Marmolada truskawkowa z Aperolem®
20 min
Powidła śliwkowe
2 godz.
Dżem z malin i czarnej porzeczki
1h 30 min