![Konfitura jabłkowo-jeżynowa Konfitura jabłkowo-jeżynowa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5A19F1A5-EC56-4B32-80C4-2435C2079DAE/Derivates/46F4E4AD-CD34-4AA1-9E4E-B019A935485C.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g korzenia imbiru, świeżego, obranego, pokrojonego na kawałki
- 1000 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- 300 g jeżyn, świeżych
- 100 g cukru
- 1 - 2 szczypty cynamonu, mielonego
- 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 1100.1 kJ / 262.9 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 67.7 g
- Tuk
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 10.1 g
- Sodík
- 4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Powidła śliwkowo-czekoladowe
1 Std. 30 Min
Powidła śliwkowe
2h
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25min
Dżem mirabelkowy z wanilią
35 Min
Konfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1 godz. 25 min
Dżem z winogron
30min
Dżem z jabłek i kiwi
40min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40min
Konfitura jagodowa z anyżem
1h 10min
Dżem malinowy
40min
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
25min
Dżem z czarnej porzeczki
35 Min