Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g korzenia imbiru, świeżego, obranego, pokrojonego na kawałki
- 1000 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- 300 g jeżyn, świeżych
- 100 g cukru
- 1 - 2 szczypty cynamonu, mielonego
- 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 1100.1 kJ / 262.9 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 67.7 g
- Tuk
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 10.1 g
- Sodík
- 4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Powidła wiśniowe
1sa 55 dk
Konfitura jagodowa z anyżem
1 godz. 10 min
Dżem z jabłek i kiwi
40 min
Dżem z owoców leśnych
40 min
Dżem mirabelkowy z wanilią
35 min
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
25 min
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25 min
Dżem truskawkowo-rabarbarowy
40 min
Dżem z czarnej porzeczki
35 min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 min
Powidła śliwkowe
2h
Dżem truskawkowo-jabłkowy
45 min