Konfitura jabłkowo-jeżynowa

Konfitura jabłkowo-jeżynowa

4.8 167 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
4 słoiki

Suroviny

  • 15 g korzenia imbiru, świeżego obranego, pokrojonego na kawałki
  • 1000 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
  • 300 g jeżyn, świeżych
  • 100 g cukru
  • 1 - 2 szczypty cynamonu, mielonego
  • 15 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 słoik

Sodík 4 mg
Protein 1.9 g
Kalorie 1100.1 kJ / 262.9 kcal
Tuk 0.9 g
Vláknina 10.1 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 67.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...